Banner partner
Banner partners mobil

Bli Business Partner med Anolytech!

Anolytech samarbejder med et stadigt voksende netværk af partnere for at give flere mulighed for at bruge fordelene ved miljøvenlig og effektiv desinfektion, samt at udbrede viden om teknologien.

Vil du blive en af ​​vores samarbejdspartnere?

Siden 2005 har Anolytech udviklet en bæredygtig og miljøvenlig desinfektionsteknologi baseret på vand, salt og elektricitet, der gør desinfektion med skadelige kemikalier unødvendig. Produktet som Anolytechs system producerer er en pH-optimeret hypoklorsyre, AnoDes, som effektivt dræber bakterier, vira, sporer, skimmelsvamp og svampe og stopper væksten af ​​biofilm i vandsystemer.

 

AnoDes er EU-certificeret og bruges til desinfektion af drikkevand, procesvand og rumoverflader. AnoDes kan bruges til at sikre ejendomme mod fx Legionella, hvor vi er den førende leverandør i Norden. Da desinfektionen foregår kontinuerligt, kan temperaturen på det varme vand sænkes uden at risikere bakterievækst og dermed spare energi.

 

Anolytech leverer i dag desinfektionsløsninger til landbruget, fødevareindustrien, hoteller og ejendomme samt den offentlige sektor og sundhedsvæsenet i Sverige og Europa.

 

AnoDes fremstilles på stedet hos kunden i et anlæg lejet af Anolytech. Den bæredygtige cirkulære fremstillingsproces sikrer kundens egen levering af desinfektion, samtidig med at håndtering af kemikalier, unødvendig emballering og transport af farligt gods minimeres.

 

Anlægget leveres med en serviceplan, der omfatter installation, service, reservedele og funktionsgaranti.

 

Har du kunder, der har brug for vores løsning? Du er velkommen til at kontakte os, så præsenterer vi fordelene ved at være partner for Anolytech og muligheden for at tilbyde en sikker og effektiv løsning til dine kunder.

 

Sammen kan vi bidrage til sikkert og sikkert vand, hvor vi hjælper vores kunder med at nå flere af verdensmålene i Agenda 2030!

Vores samarbejdspartnere i dag

almindelige spørgsmål

Samarbejdet med Anolytech betyder, at du investerer i en fremtidssikret og miljøvenlig desinfektionsløsning. I modsætning til andre teknologier, der ofte bruger skadelige kemikalier og genererer usikre biprodukter, bruger Anolytech kun salt, vand og elektricitet til at producere et effektivt desinfektionsmiddel på stedet. Det betyder reduceret miljøbelastning, ingen transport af farligt gods og mindre emballage.

 

Vores system skiller sig ud for dets energieffektivitet, lave driftsomkostninger og dets evne til effektivt at bekæmpe patogener inklusive Legionella. Uden at påvirke smagen eller lugten af ​​vandet.

 

Som samarbejdspartner vil du kunne tilbyde dine kunder denne løsning og dermed blive konkurrencedygtig på markedet.

At være partner for Anolytech betyder, at du indgår i et samarbejde, hvor kunden tilbydes mulighed for at leje Anolytechs desinfektionssystem. Vores lejeordning er designet til at være enkel og omkostningseffektiv. Derudover behøver du som partner ikke at mangle penge eller tage økonomiske risici.

 

Anolytech yder både service og support, som sikrer, at systemet altid fungerer optimalt, og at dine kunder er tilfredse. Dette omfatter installation, service og levering af reservedele.

Anolytechs desinfektionssystem tilbyder en bæredygtig og miljøvenlig løsning med hurtige resultater og lave investeringsomkostninger.

Ved at bruge AnoDes, vores effektive desinfektionsløsning, kan dine kunder:

– Forebyggelse af legionellaudbrud: Løbende desinfektion af vand, som forhindrer bakterier i at tage fat i vandsystemet og sprede sig, betyder, at kunden får rent vand.

– Opfyld strengere juridiske krav: Med de strengere EU-lovkrav er det nu endnu vigtigere for ejendomsejere at sikre, at deres vandsystemer er fri for legionella. Anolytechs løsning hjælper dem med at opfylde disse krav gennem kontinuerlig desinfektion og vandkvalitetssikring.

 

– Reducer driftsomkostninger og transporter: Da AnoDes produceres på stedet med kun salttabletter som ekstern komponent, reduceres antallet af transporter og behovet for at håndtere kemikalier og emballage, hvilket bidrager til lavere driftsomkostninger.

 

– Giv et sikkert miljø: AnoDes er ufarligt for mennesker og påvirker ikke lugten eller smagen af ​​vandet, hvilket garanterer et sikkert og behageligt miljø for både personale og kunder.

 

Dine kunder kan føle sig trygge ved, at de ikke kun får sikkert og rent vand, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid ved at sænke temperaturen på det varme vand og spare energi og reducere vandforbruget og dermed understøtte de globale mål.

Som partner for Anolytech kan du forvente en række fordele og muligheder. Du bliver partner i en virksomhed i vækst, der er førende i sin niche med innovative og efterspurgte produkter.

 

Du kan regne med konkurrencedygtige marginer og en samarbejdsmodel designet til at fremme langsigtet succes og rentabilitet for alle parter.

Hvis du er interesseret i at blive partner i Anolytech, kan du forvente et forretningsforhold præget af lønsomhed, enkelthed og glæde. Anolytech værdsætter sine partnere og stræber efter at tilbyde den bedst mulige service.

Ved at arbejde med Anolytech får du adgang til deres innovative løsninger og produkter, samt support og træning for at gøre dig i stand til at få succes og vokse på markedet.

Kontaktformular

Christian L

Christian Lagerblad Kontaktperson partnere Sverige

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson
Kontaktperson partnere EU

Christian L

Christian Lagerblad Kontaktperson partners Sverige

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson
Kontaktperson partners
EU

Relevante links

Desinfektionssystmet
Systemet

Desinfektionssystemet

Vad är AnoDes
Hvad er AnoDes

Hvad er AnoDes

hållbar desinficering
Holdbar

Bæredygtig desinfektion

våra certifikat
Certifikat

Vores certifikater

Ladda ner whitepaper energi
Download her
Legionella-säkrad fastighet symbol