Hvad er anode?

pH-optimeret hypochlorsyre som produceres på stedet

Anolytechs desinfektionsløsning AnoDes er fremstillet af kun vand, salt og elektricitet, hvor resultatet er en unik pH-optimeret hypoklorsyre med en kraftig bakteriedræbende effekt. AnoDes dræber allerede bakterier, vira, sporer, skimmelsvamp og svampe i små doser og stopper væksten af ​​biofilm i vandsystemer.

 

Fremstillingen foregår hos brugeren, og da AnoDes ikke indeholder farlige kemikalier, er desinfektionsløsningen både miljøvenlig og uskadelig for mennesker og dyr. Når AnoDes er brugt op, vender opløsningen tilbage til dens bestanddele, som er 99,5 % vand og 0,5 % biologisk nedbrydelige stoffer, og kan følge det ned i afløbet.

Anode komponenter

Kunder

I produktioner med husdyrhold, fremstillingsvirksomheder, restauranter, hoteller og kurbade, hydroponisk dyrkning og anden fødevarehåndtering tilbyder Anolytechs system kontinuerlig beskyttelse og sikkerhed ved at opretholde bakteriefrit drikkevand og procesvand og derved reducere risikoen for spredning af infektion og dyre produktionsstop.

AnoDes kan også aftappes til desinfektion af overflader og rum og til at lave en effektiv håndsprit. Den færdige løsning er godkendt som hygiejnisk håndsprit i henhold til EN1500 og er meget skånsom og udtørrer ikke huden, som alkoholbaseret håndsprit gør.

Fordele ved anoder

Hvorfor AnoDes er så effektiv

Det er det omhyggeligt kontrollerede pH-niveau, der er grundlaget for AnoDes’ effektive desinfektionsevne. Ingen anden desinfektionsløsning på markedet kan styre processens pH-værdi med samme præcision, hvilket betyder, at Anolytech kan garantere effektiv vanddesinfektion uanset kvaliteten af det indgående drikkevand.

Blandt andet angriber AnoDes proteiner i mikroorganismernes cellemembraner og ødelægger dem, så cellen brister og dør. Takket være den direkte virkningsmekanisme er det også ligegyldigt, om bakterierne er resistente eller multiresistente over for antibiotika.

Cirkulär process

Kemien og teknologien bag AnoDes

AnoDes fremstilles ved elektrolyse, hvor processen involverer anvendelse af jævnstrøm med anoden og katodeprincippet. Hypochlorsyren, som er en svag syre, dannes, når klor opløses i vand og kan ikke eksistere i ren form, men kun som en vandig opløsning.

Den højeste effekt opnås, når opløsningen opretholder en neutral pH mellem 6 og 7. Anolytech bruger et proprietært system, hvor pH-niveauer styres med meget høj præcision (pH 6,5). Dette sikrer en kontinuerlig høj bakteriedræbende virkning, samtidig med at mængden af salt i opløsningen holdes på et lavt niveau.

Ph styrning

Stærk forskningsopbakning

Det finns starkt forskningsstöd för användningen av ”elektrolyserat” vatten för att avdöda bakterier och andra skadliga mikroorganismer. Bland annat har det visat sig vara effektivt mot de flesta vanliga bakteriepatogener såsom legionella, salmonella, e.coli, listeria, vibrio, staphylococcus aureus, MRSA, sporbildande bakterier och många vanliga virus (inklusive norovirus) samt svamp. Läs mer

Godkendt i EU

AnoDes overholder gældende europæiske standarder for desinfektionsmidler og er godkendt i henhold til biociddirektivet artikel 95. EU’s ekspertgruppe for økologisk produktion, EGTOP, godkender også brugen af elektrolyseret vand i økologisk produktion, hvor desinfektionsopløsningen produceres på stedet på samme måde som AnoDes.

Anolytechs system overholder Fødevarestyrelsens regler (SLVFS 2001:30) om drikkevand. Læs mere om standarder og certifikater.

Anodebestanddele

AnoDes sammansättning

Fordele ved anoder

Fördelar med AnoDes

Cirkulær proces

Cirkulär process med AnoDes

Ph-kontrol

AnoDes är en pH-optimerad hypoklorsyra

Ph styrning

pH styrning

Doseringsstyrkor

Doseringsstryka AnoDes

Andre informationskilder

Aktuella studier
Aktuelle undersøgelser
Certifikat
Certifikat
Kunskapsbanken
Videnbanken