Blue Friday Anolytech

Anolytechs “Blue Friday” – En bæredygtig kampagne, der støtter rent vand

Vi er stolte af at annoncere resultaterne af vores ‘Blue Friday’-kampagne, et innovativt og bæredygtigt alternativ til Black Friday. Gennem denne kampagne har Anolytech indsamlet et beløb på SEK 18.000 til fordel forWaterAid, en organisation dedikeret til at forbedre adgangen til rent vand og sanitet.

Sandra Lindström, VD Anolytech

Vi er overvældede over den fantastiske respons fra vores kunder og samarbejdspartnere under Blue Friday-initiativet,” siger Sandra Lindström, CEO hos Anolytech.
Deres engagement har ikke kun bidraget til deres egne forretninger, men også til et større globalt problem. Takket være dem vil denne donation gøre en væsentlig forskel i livet for dem, der har mest brug for det.

Vores Blue Friday-kampagne, som startede den 24. november 2023 og kørte frem til årsskiftet, så os donere den første måneds husleje for hver solgte maskine til WaterAid. Denne indsats er en del af vores bredere forpligtelse til bæredygtighed og social ansvarlighed, som omfatter vores innovative teknologi til at sikre bakteriefrit vand.

Ved at erstatte Black Friday med Blue Friday har vi sammen taget et skridt mod en mere bæredygtig fremtid,” tilføjer Sandra. “Dette er kun begyndelsen på vores rejse mod at gøre en reel forskel.

Vi takker alle, der deltog i Blue Friday og ser frem til at fortsætte vores arbejde for en bæredygtig verden.

Hvis du vil læse mere om tiltaget, så tjek vores pressemeddelelseher.

Del opslaget

Add Your Heading Text Here