Anolytech fortsætter med at sponsorere det svenske håndboldlandshold med AnoDes

I løbet af det seneste år har Anolytech sponsoreret det svenske håndboldlandshold med AnoDes. Anolytechs pH-optimerede hypoklorsyre til desinfektion. Det svenske kvinde- og herrelandshold i håndbold har brugt AnoDes til desinfektion af hænder og overflader. Landsholdet har også adgang til Anolytechs tågeudstyr til desinficering af omklædningsrum og transportkøretøjer.

       Efter et godt samarbejde fortsætter Anolytech med at sponsorere holdet i endnu et år. Det svenske håndboldlandshold fortæller selv, hvordan de oplevede sponsoreringen af ​​desinfektionsmidler:

        ”Det svenske håndboldlandshold er taknemmelige og glade for, at Anolytech havde viljen til at hjælpe os med at minimere risikoen for spredning af Covid 19-infektion ved vores hjemmelandskampe i løbet af den seneste sæson. Ved alle håndboldlandsholdets hjemmekampe har vi haft Anolytechs produkt AnoDes tilgængeligt for spillere, ledere, medarbejdere og frivillige både på hoteller og i arenaerne. For os har det været yderst værdifuldt at have en seriøs og kompetent samarbejdspartner, der kan levere både viden og kvalitetsprodukter i form af desinfektionsmidler, hvilket har betydet, at vi har været meget trygge ved at kunne leve op til de krav, der stilles til os. som arrangør ved alle vores landskampe i det forløbne år.” Siger administrerende direktør, Stefan Lövgren.

Del opslaget

Add Your Heading Text Here