Desinfektionssystemet

Miljøvenlig desinfektion produceret hos brugeren

Anolytechs system tilbyder en miljøvenlig og effektiv desinfektionsløsning til en bred vifte af applikationer. Systemet er baseret på, at vores unikke desinfektionsløsning AnoDes produceres on-site hos brugeren i et anlæg, der er lejet af Anolytech og tilsluttet direkte til virksomhedens vandsystem.

 

AnoDes dræber effektivt bakterier i alle typer drikkevandssystemer og bruges også i industrien til at desinficere f.eks. procesvand og grovvand – hvilket muliggør øget genbrug, der sparer vandressourcer.

Desinfektionssystem m20

Cirkulær proces

Fremstillingsprocessen er cirkulær og bruger kun vand, salt og elektricitet, hvilket gør Anolytechs system til en betydeligt mere bæredygtig desinfektionsmetode end de fleste andre.

 

Det er det omhyggeligt kontrollerede pH-niveau, der er grundlaget for AnoDes’ effektive desinfektionsevne. Anolytechs system muliggør en unik og præcis kontrol af pH-værdien, hvilket betyder, at Anolytech kan garantere effektiv vanddesinfektion uanset kvaliteten af det indkommende sikre vand.

 

Der anvendes ingen farlige kemikalier, transporten af farligt gods reduceres, og det samme gælder mængden af emballage. Restprodukterne er også så harmløse, at de kan tages ned i afløbet.

Anode komponenter

Teknologien bag

Med Anolytechs unikke teknologi styres pH-værdien for optimal produktion af AnoDes. I anlægget bruges en elektrolytisk celle til elektrokemisk aktivering af saltlage. En porøs keramisk membran adskiller reaktoren i to kamre, men leder strøm mellem anoden og katoden, som er placeret i separate kamre.

 

Når maskinen er i drift, er der en jævnspænding (12 V) over anoden og katoden. I kammeret med anode dannes såkaldte AnoDes, og i kammeret med katode dannes såkaldt katolyt.

 

Katolyten har en konstant sammensætning og indeholder natriumhydroxid, hydrogen og natriumchlorid. Denne opløsning er alkalisk med ca. pH 12. AnoDes indeholder den aktive ingrediens hypochlorsyre og opretholder en pH-værdi på 6,5.

Cirkulær proces

Nem installation

Anolytechs anlæg består af en vægmonteret styreenhed, en saltbeholder og et blandemodul, der placeres et passende sted i virksomheden. Alt, hvad der kræves, er adgang til elektricitet, vand og et gulvafløb.

 

Hvis Anolytechs anlæg primært ønsker at garantere bakteriefrit vand ved at forbinde det til virksomhedens vandsystem, foregår installationen i to enkle trin. For det første leverer Anolytech en ekstra vandlinje (rørforbindelse), der er tilpasset virksomhedens vandsystem, og som brugeren installerer på det aftalte sted baseret på de medfølgende instruktioner. Når det er gjort, kommer Anolytechs montør og installerer og kalibrerer anlægget, der producerer AnoDes.

 

Ved installation af Anolytechs anlæg i rensningsanlæg eller som desinfektionsfase i større industrielle processer er installationen skræddersyet til stedets behov og omstændigheder.

Ph kontrol

Nem og sikker betjening

Under drift skal anlægget kun genopfyldes med salttabletter, alt andet er automatiseret. Systemets design og nemme håndtering garanterer en pålidelig og driftssikker produktion af AnoDes – døgnet rundt, året rundt. Læs mere om Anolytech Performance Warranty.

Vælg systemet efter dine behov

Forskellige virksomheder har forskellige behov for desinfektion. Valget af facilitet afhænger af typen af virksomhed og virksomhedens kapacitet.

 

Derfor er Anolytechs desinfektionssystem tilgængeligt i flere designs (M20-20, M20-40 og M20-80) med varierende kapacitet, der producerer forskellige mængder AnoDes og kan behandle forskellige mængder vand.

Billige abonnementer

Da Anolytechs system er baseret på leje af anlægget, kræves der ingen større investeringer for at komme i gang. Lejeomkostningerne for anlægget er baseret på virksomhedens vandforbrug.

 

Systemet har lavt elforbrug og lave saltomkostninger, hvilket også sikrer lave driftsomkostninger over tid. Lejeabonnementet inkluderer en serviceaftale, der inkluderer installation, service og reservedele.

Hållbar desinfektion

Desinfektionssystem m20

Anolytechs desinfektionssystem

Anodes bestanddele

Cirkulær proces

Ph-kontrol

Bæredygtig desinfektionsløsning

Desinfektion

Andre informationskilder

Aktuella studier
Aktuelle undersøgelser
Certifikat
Certifikat
Kunskapsbanken
Videnbanken