Certifikat

EN standarder

EN 1500 – HÅNDSPRIT

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Hygiejnisk hånddesinfektion.

EN 13727 – ANTIBAKTERIEL VIRKNING/SALMONELLA

Kvantitativ suspensionstest for den antibakterielle effekt i sundhedsvæsenet med gode resultater på bl.a. salmonella.

EN 13624 – FUNGICID OG GÆRDRÆBENDE VIRKNING

Kvantitativ suspensionstest til evaluering af den fungicide og gærdræbende virkning i sundhedsvæsenet

EN 17272 – LUFTBÅREN RUMDESINFEKTION

Kvantitativ test for automatiseret automatiseret luftbåren rumdesinfektion.

EN 14476 – VIRUCIDAL EFFEKT / CORONAVIRUS FAMILIE

Kvantitativ suspensionstest til evaluering af virucid virkning inden for medicin. Testet på flere vira såvel som coronavirus-familien.

EN 13623 – EFFEKTIVITET MOD LEGIONELLA

Kvantitativ suspensionstest til evaluering af bakteriedræbende virkning mod legionella af kemiske desinfektionsmidler i vandige systemer.

Menu

EN 13610 – DESINFEKTIONSMIDLER TIL FØDEVARER OG INDUSTRI

Kvantitativ suspensionstest til evaluering af virucid aktivitet mod bakteriofager af kemiske desinfektionsmidler, der anvendes i fødevare- og industriområder.

EN 13697 – OVERFLADE DESINFEKTION

Kvantitativ test til evaluering af bakteriedræbende og fungicide virkninger af kemiske desinfektionsmidler på overflader i fødevarer, industrielle, indenlandske og institutionelle områder.

EN 1276 – DESINFEKTIONSMIDLER I FØDEVARER OG INDUSTRI

Kvantitativ suspensionstest til evaluering af bakteriedræbende aktivitet af kemiske desinfektionsmidler og antiseptika til brug i fødevarer, industri, hjem og institutioner.

EN 1650 – DESINFEKTIONSMIDLER I FØDEVARER OG INDUSTRI

Kvantitativ suspensionstest til evaluering af den fungicide aktivitet af kemiske desinfektionsmidler og antiseptika til brug i fødevarer, industri, hjem og institutioner.

EN 14561 – INSTRUMENTER I SUNDHEDSSEKTOREN

Kvantitativ bærertest til evaluering af den bakteriedræbende effekt af kemiske desinfektionsmidler til instrumenter i sundhedsvæsenet.

EN 14562 – INSTRUMENTER I SUNDHEDSSEKTOREN

Kvantitativ carrier test til evaluering af den fungicide eller gærdræbende virkning af kemiske desinfektionsmidler til instrumenter i sundhedsvæsenet.

EN 16777 – OVERFLADER I SUNDHEDSSEKTOREN

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – kvantitativ test for ikke-porøse overflader uden mekanisk aktivitet til evaluering af den virusdræbende virkning af kemiske desinfektionsmidler inden for medicin.

EN 14675 – PÅ VETERINÆROMRÅDET

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Kvantitativ suspensionstest til evaluering af den viricide virkning af kemiske desinfektionsmidler og antiseptika på veterinærområdet.

EN 1656 – PÅ VETERINÆROMRÅDET

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Kvantitativ suspensionstest til evaluering af den antibakterielle virkning af kemiske desinfektionsmidler og antiseptika til brug på veterinærområdet.

EN 1657 – PÅ VETERINÆROMRÅDET

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Kvantitativ suspensionstest til evaluering af den fungicide eller gærdræbende virkning af kemiske desinfektionsmidler og antiseptika på veterinærområdet.

EN 14349 – OVERFLADER PÅ VETERINÆROMRÅDET

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Kvantitativ overfladetest til evaluering af den antibakterielle virkning af kemiske desinfektionsmidler, der anvendes på veterinærområdet på ikke-porøse overflader uden mekanisk virkning.

EN 16438 – OVERFLADER PÅ VETERINÆROMRÅDET

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Kvantitativ overfladetest til evaluering af den fungicide eller gærdræbende virkning af kemiske desinfektionsmidler, der anvendes på veterinærområdet på ikke-porøse overflader uden mekanisk virkning.

EN 17422 – DESINFEKTIONSMIDLER AF PATTER PÅ VETERINÆROMRÅDET

Kemiske desinfektionsmidler og antiseptika – Kvantitativ overfladetest i evalueringen af pattesinfektionsmidler, der anvendes på veterinærområdet.

Artikel 95 Liste over direktivet om biocidholdige produkter

Produktet er godkendt til anvendelse i henhold til artikel 95 i ECHA’s biocidliste for områdeprodukttype 2-5. Undtagelsen gælder for PT 1 indtil maj 2022.

PT1 – Desinfektionsmiddel til menneskelig hygiejne.

PT2 – Desinfektionsmidler og algedræbende midler, der ikke er beregnet til direkte anvendelse på mennesker eller dyr.

PT3 – Desinfektionsmidler til veterinærhygiejne.

PT4 – Desinfektionsmiddel til overflader, der kommer i kontakt med fødevarer og foder.

PT5 – Desinfektionsmiddel til drikkevand til dyr.

PT11 – Desinfektionsmiddel til køletårne og teknisk vand.

Godkendt til økologisk produktion

Brugen af “elektrolyseret vand” i økologisk produktion er godkendt af EU. EGTOP; EU’s ekspertgruppe for økologisk produktion siger følgende om brugen af hypochlorsyre, produceret på stedet med udstyr af den type, der leveres af Anolytech (“elektrolyseret vand”):

Uddrag af rapporten

De stoffer, der er opført i bilag VII (1), er godkendt til økologisk produktion i EU. Efter gruppens opfattelse (ekspertgruppen for teknisk rådgivning om økologisk produktion) er der bred enighed om, at disse stoffer (opført i bilag VII, punkt 1) er i overensstemmelse med målene og principperne for økologisk produktion.

 

Efter gruppens opfattelse svarer brugen af elektrolyseret vand til brugen af natriumhypochlorit. Det kan derfor anvendes til ethvert formål, hvortil natriumhypochlorit er godkendt, men ikke til andre formål. På nuværende tidspunkt ser gruppen ingen grund til klart at angive elektrolyseret vand.