Bakteriefrit vand redder liv og styrker samfundet

I mange dele af verden er adgang til bakteriefrit vand langt fra givet. Mange sygdomme spredes gennem drikkevand og forårsager enorme menneskelige lidelser og i nogle tilfælde død. Smittespredning via drikkevand rammer også husdyr og landbrug og hæmmer fødevareproduktionen.

 

Bakteriefrit vand er således en grundlæggende forudsætning for, at samfund kan modvirke dårligt helbred, tjene til livets ophold, udvikle sig og komme ud af fattigdom.

Oprettelse af delt værdi (CSV)

I de senere år er Corporate Social Responsibility (som ofte involverer en ensidig donation af penge til forskellige velgørende formål) blevet erstattet af Creating Shared i mange virksomheder.

Værdi, som indebærer, at selve forretningsmodellen indeholder en dimension af at gøre godt på det marked, hvor virksomheden opererer. For Anolytech handler det om at skabe samarbejder, hvor vi kan udbrede vores viden om miljøvenlig desinfektion og sælge vores desinfektionssystem og dermed bidrage til reduceret smittespredning, godt helbred og øget velstand. Det handler ikke kun om at levere nye maskiner, men vi ser også muligheder i at levere brugte maskiner, der har gennemgået funktionstest, og som kan tilbydes til en lavere pris.

 

Vores CSV-arbejde er stadig i sin vorden, men vi håber at kunne etablere kontakter med organisationer og partnere, der har aktiviteter i lande, hvor behovet for bakteriefrit vand er stort. Hvis du er interesseret i at høre mere og diskutere forskellige samarbejdsløsninger, så kontakt os!

Anolytechs mål for bæredygtig udvikling

Fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle.

8.4

Inden 2030 skal den globale ressourceeffektivitet i forbrug og produktion gradvist forbedres, og der skal stræbes efter at afkoble økonomisk vækst fra miljøforringelse i overensstemmelse med den tiårige ramme for bæredygtigt forbrug og bæredygtig produktion med de udviklede lande i spidsen.

BRUGEN AF ANOLYTECHS SYSTEM KAN BIDRAGE TIL DELMÅL:

8.4

I produktionen af AnoDes forbedres ressourceeffektiviteten ved at reducere ressourcerne – og omkostningerne – til vand og energi som produktion af traditionelle desinfektionsløsninger. Systemet strømliner også vandforbruget for industrier, ejendomsejere og virksomheder, der i øjeblikket bruger milliarder af liter perfekt egnet vand til at skylle rør i tilfælde af bakterieangreb (ofte uden de ønskede resultater). Ved løbende at tilføje AnoDes til vandrørene dræbes bakterier forebyggende, og rørene behøver ikke skylles til dette formål. Da Anolytechs system ikke bruger farlige kemikalier og derfor ikke genererer farligt affald, bidrager systemet også til at afkoble økonomisk vækst fra miljøforringelse.

Opbygning af modstandsdygtig infrastruktur, fremme af inklusiv og bæredygtig industrialisering og fremme af innovation.

9.4

Inden 2030 skal infrastrukturen opgraderes, og industrien skal tilpasses, så den bliver bæredygtig, med en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne og mere rene og miljøvenlige teknologier og industriprocesser. Alle lande træffer foranstaltninger i overensstemmelse med deres respektive omstændigheder.

BRUGEN AF ANOLYTECHS SYSTEM KAN BIDRAGE TIL DELMÅL:

9.4

Industrier, fast ejendom og offentlige tjenester skal gøres mere bæredygtige. En del af dette betyder bedre udnyttelse af spildevand og procesvand samt et reduceret forbrug af drikkevand til skylning og rensning af rør. Da Anolytechs system virker forebyggende mod bakterievækst, reduceres behovet for at skylle vandrør, mens systemet muliggør en højere grad af vandgenbrug.

Styrke gennemførelsesmidlerne og puste nyt liv i det globale partnerskab for bæredygtig udvikling.

17.7

Fremme udvikling, overførsel og udbredelse af miljøvenlige teknologier til udviklingslande på gunstige vilkår, herunder koncession og præferencevilkår, på vilkår aftalt mellem parterne.

BRUGEN AF ANOLYTECHS SYSTEM KAN BIDRAGE TIL DELMÅL:

17.17

Anolytech søger og tilskynder til nye samarbejder og partnerskaber, der gør det muligt for Anolytechs bæredygtige desinfektionsteknologi at blive tilgængelig flere steder, i flere anvendelsesområder og dermed bidrage til at nå de globale mål.