Overflade desinfektion

Effektiv desinfektion af overflader

AnoDes kan aftappes direkte fra produktionsanlægget og bruges til at desinficere forskellige overflader såsom gulve, vægge, arbejdsflader og løse genstande (samt alkoholfri hånddesinfektionsmiddel).

 

AnoDes dræber 99,9% af bakterier og mikroorganismer og er godkendt til overfladedesinfektion i henhold til EN1397

Forbedret arbejdsmiljø

AnoDes er kun produceret af vand, salt og elektricitet. Det indeholder således ingen skadelige kemikalier og er derfor med til at forbedre arbejdsmiljøet for medarbejdere, der ellers skal håndtere desinfektionsmidler, der kræver beskyttelsesbeklædning og mundbind.

 

Da AnoDes produceres på stedet, har virksomheden altid adgang til sin egen desinfektion, hvilket igen sparer penge, da andet desinfektionsmiddel ikke længere skal købes og transporteres.

Anvendelsesmetoder

Ved desinfektion af overflader kan påføringen udføres manuelt med en sprayflaske eller med en højtryksrenser. Hvis hele rum skal desinficeres, kan en tågemaskine, der udsender tør tåge, anbefales.

 

Tågen med AnoDes spreder sig i rummet og dræber effektivt bakterier og vira på rummets overflader. Anolytech tilbyder en tågemaskine, der er godkendt i henhold til EN17272 til mekanisk automatiseret luftbåren rumdesinfektion.

Doseringsstyrker af anodes