Procesvand

Garanteret bakteriefrit procesvand

Mange industrier bruger store mængder vand i deres processer, og det er vigtigt, at vandet er rent og bakteriefrit. At holde procesvand bakteriefrit i et industrielt miljø er dog ofte forbundet med udfordringer.

 

Hvis bakterier finder vej ind i vandsystemet, kan det føre til øgede risici for medarbejderne, produktionsstop, større dekontamineringsindsats og unødvendige omkostninger.

 

Anolytechs miljøvenlige og forebyggende desinfektionssystem betyder, at bakterier og andre encellede mikroorganismer straks uskadeliggøres, hvilket sikrer funktionelt procesvand og kontinuerlig produktion.

Forbedrer arbejdsmiljøet

Det faktum, at procesvandet er bakteriefrit i hele produktionen, betyder, at medarbejdere, der bevæger sig rundt i miljøer med vand og vanddamp, kan føle sig sikre på, at vandet ikke spreder nogen infektion.

 

Og fordi vores desinfektionsløsning AnoDes ikke indeholder farlige kemiske stoffer, behøver medarbejderne ikke håndtere skadelige desinfektionsmidler, der kræver beskyttelsesbeklædning og en beskyttelsesmaske.

Bakteriefri udslip

Procesvand kan ledes til regnvand, så længe det er lige så rent som husholdningsspildevand. Hvis procesvandet er så forurenet, at det kommunale renseanlæg ikke kan håndtere det, skal det renses på stedet i industriel drift, før det kan ledes videre. Anolytechs system hjælper derefter med at sikre, at vandet, der udledes, er fri for bakterier.

Doseringsstyrker af AnoDes