Drikkevand

Sikre virksomhedens drikkevand

Drikkevand er en vigtig ressource for at opretholde et godt helbred for mennesker og husdyr. I vores del af verden er kommunalt vand af høj kvalitet, men alle vandsystemer er stadig i risiko for bakterieangreb eller biofilmvækst. Når det sker, er skaden allerede sket, og vandsystemet skal desinficeres hurtigst muligt – med meget arbejde og høje omkostninger til følge. Dette kan helt undgås med Anolytechs desinfektionssystem.

Garanteret bakteriefrit drikkevand

Traditionelle desinfektionsmetoder går ofte ud på at bekæmpe bakterier og biofilm, efter at de har gjort drikkevand uegnet som drikkevand. I stedet fungerer Anolytechs system forebyggende ved løbende at tilsætte små doser af vores miljøvenlige desinfektionsløsning AnoDes til vandsystemet.

 

Hvis bakterier eller andre skadelige mikroorganismer skulle finde vej ind i vandsystemet, slår AnoDes dem straks ud – hvilket hele tiden sikrer et konstant bakteriefrit drikkevand.

Effektiv og harmløs desinfektion

AnoDes dræber effektivt bakterier, vira, sporer, svampe og andre uønskede mikroorganismer samt forhindrer vækst af biofilm i vandrørene. Den konstante tilstedeværelse af AnoDes fungerer også som en sikker barriere, hvis det indkommende vand forringes midlertidigt.

 

AnoDes giver derefter forebyggende beskyttelse, så bakterievækst ikke kan forekomme. AnoDes er harmløs for mennesker og dyr og påvirker ikke lugten eller smagen af vandet.

Undgå spredning af infektion og afbrydelser i driften

I produktioner med husdyrhold, restauranter, hoteller og kurbade, hydroponisk dyrkning og anden fødevarehåndtering tilbyder Anolytechs systemer kontinuerlig beskyttelse og sikkerhed ved at opretholde bakteriefrit drikkevand og derved reducere risikoen for spredning af infektion og dyre afbrydelser i produktionen og driften.

Doseringsstyrker af anodes